Mire használjuk a Ganodermát?


A Gandoderma sokmindenre hat! Elsődlegesen az immunrendszerre hat, és ezáltal a szervezet magától tudja felvenni a harcot a betegségekkel. Ez nem tüneti kezelés, hanem az okot ragadja meg, ami a legfontosabb a szervezet helyes működését tekintve. A Ganoderma közel 400 hatóanyagot tartalmaz. Az irodalom számos betegség gyógyítójaként tartja számon a Ganodermát. Ezek közül a legfontosabbak: pajzsmirigy működési problémák, hormonális betegségek, reflux és egyéb gyomor problémák, idegrendszeri problémák, máj és vese gyulladás, máj zsugorodás, menstruációs panaszok és meddőség, bőr betegségek, ekcéma, savasodás, ízületi és reumás panaszok, keringési gondok és magas vérnyomás , rákos megbetegedések és daganatok kezelése, fáradság, depresszió, alvászavarok. 
A Ganoderma fiatalít! A sejtek regenerálódása természetes és nem gyógyszeres kezelés által valósul meg. Mivel mellékhatásokkal nem kell számolni, fogyasztható akár hosszútávon is.
Betegség esetén túladagolással nem kell számolni, azonban a betegség által kiváltott tüneteket átmenetileg akár fel is erősítheti, ami a beindult méregtelenítés hatására alakulhat ki!